Translate

lørdag 22. februar 2014

Paraplytrille - Chicco Liteway

Det å finne den vogna som er riktig for deg er veldig vanskelig. Jeg har prøvd ut mange vogner de siste 5 årene, og noen har definitivt vært bedre enn andre.

Når eldstemann var noen måneder gammel ville vi kjøpe en paraplytrille fordi vi trengte en vogn som tok litt mindre plass i bilen til svigers. Vi endte opp med å kjøpe Carena Lieback Lux. Kort fortalt så svarte ikke den trilla til forventningene, og etter et års tid bestemte jeg meg for å selge den. Da var det Chicco Liteway som sto på ønskelista.

Det er en paraplytrille med doble hjul bak og enkle svingbare hjul foran. Den har følgende egenskaper:
- Lett vogn, veier kun 6,9 kilo.
- Ryggen kan legges helt flat.
- Når ryggen er i sittestilling kan kallesja trekkes fram for ekstra beskyttelse
- 5-punkts sele
- Handlekurven under kan tas av og brukes som en gymsekk på ryggen
- Hjulene foran kan enkelt tas av for å få vogna mindre.

Vi har nå hatt trilla i tre år, og har brukt den mye både på reise og lokalt til korte turer. Kort oppsummert så er vi veldig fornøyd med den, og kan trygt anbefale den til andre som er ute etter en paraplytrille. Jeg er veldig fornøyd med at ryggen kan legges helt ned. Derfor kunne vi også bruke den til lillebror med en softbag oppi på reise. Kallesja er litt kort når ryggen ligger helt ned, men det har vi løst med en ekstra UV-solskjerm når vi har vært i syden og andre steder med mye sol.

Jeg elsker at vogna veier så lite som den gjør. Den er enkel å slå sammen også, og begge ungene liker å sitte i den. Men det beste av alt er at den er god å trille.

Storebror 3 år, og passer fint i trilla ennå. 

Trilla med ekstra solskjerm på sydenferie. 

Lillebror bare noen mnd gammel i trilla, men her har vi lagt oppi en softbag i tillegg. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar